Jegyvásárlás

Program


A SÁMÁNTUDÁS MA 5.

A SÁMÁNTUDÁS MA 5.

Sámánok, gyógyítók, mai tudásőrzők az észak - amerikai törzsi kultúrákban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 8. szerda, 17:30

TORDAI ZSUZSA antropológus, szociológus előadása

Közreműködnek:
MEDVE SZÍNPAD, MŰ-HELY, SÁMÁNDOBOSOK

"Ha az indián szót halljuk, a legtöbben a hosszú , hollófekete hajú, napbarnított bőrű, nemes vonású, bölcs amerikai őslakóra gondolunk, aki pipájával a tipi előtt üldögél füstfelhőket eregetve, miközben a távolban bölénycsordák vágtatnak föl-alá a prérin. Mi az igazság? Kik is az indiánok valójában? Mit üzennek nekünk? Milyen volt az első találkozásuk a fehér emberrel és hova fejlődött ez a kapcsolat az elközvetkező 5oo évben? Milyen kihívásokkal kellett/kell szembenézniük? Miben tér el a ma élő észak-amerikai őslakók élete latin-amerikai rokonaikétól, illetve a nyugati emberétől? Hogyan sikerült átmenteniük értékeiket a 21.századba? Milyen szerepet játszanak ebben a vének, azaz a spirituális nagyanyák és nagyapák? Meríthet-e ebből a szellemi örökségből a mai, modern kultúrában élő ember? Interaktív előadásom célja betekintést nyújtani az indián valóságba , illetve megosztani személyes tapasztalataimat, ismereteimet Teknős Sziget, más néven az amerikai kontinens őslakóiról azokkal, akiket ez érdekel. "Tordai Zsuzsa"

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!