Jegyvásárlás

Program


A VALÓSÁG VARÁZSLATA: Van Eyeck korától napjainkig - Balázs Dóra vetítéses képe előadása

A VALÓSÁG VARÁZSLATA: Van Eyeck korától napjainkig - Balázs Dóra vetítéses képe előadása

Balázs Dóra, az ARTmargók blog alapító szerkesztőjének vetített képes előadása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 21. szerda, 18:00

A képzőművészet évszázadokon át a valóság minél pontosabb ábrázolására törekedett. Milyen eszközöket használtak, és meddig mentek el a festők az illúziókeltésben, hogy a közönséget magával ragadja a monumentális belső terek és a határtalan távlatok varázsa? A reneszánsz freskóktól napjaink aszfaltfestészetéig, Vermeer képeitől a hiper-realizmusig vizsgáljuk a háromdimenziós valóság ábrázolását a sík felületeken. A képzőművészet évszázadokon át a valóság minél pontosabb ábrázolására törekedett. Milyen eszközöket használtak, és meddig mentek el a festők az illúziókeltésben, hogy a közönséget magával ragadja a monumentális belső terek és a határtalan távlatok varázsa? A reneszánsz freskóktól napjaink aszfaltfestészetéig, Vermeer képeitől a hiper-realizmusig vizsgáljuk a háromdimenziós valóság ábrázolását a sík felületeken.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!