Jegyvásárlás

Program


A VALÓSÁG VARÁZSLATA: Van Eyeck korától napjainkig - Balázs Dóra vetítéses képe előadása

A VALÓSÁG VARÁZSLATA: Van Eyeck korától napjainkig - Balázs Dóra vetítéses képe előadása

Balázs Dóra, az ARTmargók blog alapító szerkesztőjének vetített képes előadása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 21. szerda, 18:00

A képzőművészet évszázadokon át a valóság minél pontosabb ábrázolására törekedett. Milyen eszközöket használtak, és meddig mentek el a festők az illúziókeltésben, hogy a közönséget magával ragadja a monumentális belső terek és a határtalan távlatok varázsa? A reneszánsz freskóktól napjaink aszfaltfestészetéig, Vermeer képeitől a hiper-realizmusig vizsgáljuk a háromdimenziós valóság ábrázolását a sík felületeken. A képzőművészet évszázadokon át a valóság minél pontosabb ábrázolására törekedett. Milyen eszközöket használtak, és meddig mentek el a festők az illúziókeltésben, hogy a közönséget magával ragadja a monumentális belső terek és a határtalan távlatok varázsa? A reneszánsz freskóktól napjaink aszfaltfestészetéig, Vermeer képeitől a hiper-realizmusig vizsgáljuk a háromdimenziós valóság ábrázolását a sík felületeken.

Ajánlatunk


Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádnivaló karakterekkel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!