Jegyvásárlás

Program


"AZ ÉN MENYASSZONYOM" Komáromi István szerzői-előadói estje

"AZ ÉN MENYASSZONYOM" Komáromi István szerzői-előadói estje

Komáromi Pisti "A dallamos pop, rock szerzője"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 17. péntek, 19:00

Közreműködnek:
SZŰCS BÉLA MŰSORVEZETŐ (BB PRODUKCIÓ)
CIT-CAR TÁNCSPORT EGYESÜLET VERSENYTÁNCOSAI
LISKA JÁNOS VENDÉGMŰVÉSZ

Az ARTISJUS által nyilvántartott szerző, szakvizsgázott előadóművész. Eddig 132 levédett dala van, melyek kortalanok, mindenkihez szólnak, szövegei mély mondanivalóval bírnak. A lírikus poptól a rockon át a táncdalon keresztül az igényes mulatósig változatos a repertoárja. A saját szerzeményei mellett készített magyar nyelvű feldolgozásokat is a külföldi szerzők elismerésével. Ezen kívül több, az egyes országokra jellemző dalra készített magyar nyelvű változatot. Szerzőként részt vett kabaré-színdarab, közcélú film-klipek zenei munkálataiban. Készített versekhez aláfestő zenét Pl Ady Endre Karácsonyi rege, Heltai Jenő A másik... Három szerzeményében szerepelnek a nemzet színészei: Bodrogi Gyula, Szabó Gyula és Sztankay István. Ő írta a Zámbó Jimmy Best of záró dalát is. Az est érdekessége, ritka alkalom, hogy nem csak meghallgathatunk régebbi és új dalokat, hanem beszélgetni is fog róluk. Kellemes, közvetlen, jó légkörű estre készülhetünk.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A nulladik perc ősbemutató, csodás látványvilágot és igazi sztárparádét ígér. Udvaros Dorottya, Grisnik Petra, László Lili, Pataki Ferenc, Rohonyi Barnabás, Ficzere Béla játsszák a fordulatos komédiát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!