Jegyvásárlás

Program


CABARET musical

CABARET musical

Rátkai Márton Színházi Műhely

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 19. vasárnap, 15:00

A méltán világhírűvé vált, különös  szerelmi  történetben  és  a  kabaré fergeteges, zenés-táncos attrakcióiban fokozatosan jelenik meg, majd felülkerekedik az embertelenség és a fenyegetettség borzalma, az a felismerés, hogy egy ilyen világban nem is lehet élni. De a kabaré különös műfaj: mindent túlél, mindenből képes akár – az igazság felismerésével és felmutatásával – pokoli bohóctréfát csinálni. „The show must go on…!”

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádnivaló karakterekkel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!