Jegyvásárlás

Program


DÁCSA -  a Pokerface Produkció előadása

DÁCSA - a Pokerface Produkció előadása

DÁCSA

-a nagy szláv lélek időutazása-

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 18. kedd, 19:00

- címmel mutatjuk be orosz, lengyel, cseh, szlovák írók zseniális és izgalmas írásaiból válogatott, szituációkra épülő monológfüzérét, mely felöleli a nagy romantikusoktól, szimbolistákon és impresszionistákon át a realista, abszurd és naturalista kortárs irodalom remekeit.

Az előadást egy színésznő játssza, aki sokféle karaktert kelt életre, megmutatva a színészi hivatás lírai, drámai és  szórakoztató oldalát is.  

80 perc időutazás egy olyan világban, ahol a bezártságra ítélt, de szabadulni vágyó lélek járja végtelen bolyongó útját az emberi élet hullámvasútján. 

A Pokerface Produkció előadása.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!