Jegyvásárlás

Program


Fészek Filmklub - Juhász Árpád útifilmjeiből

Fészek Filmklub - Juhász Árpád útifilmjeiből

FÉSZEK FILMKLUB

VÁLOGATÁS JUHÁSZ ÁRPÁD ÚTIFILMJEIBŐL

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 15. csütörtök, 18:00

Mégsem Atlantisz? (Gran Canaria)

Forró pontok az Atlanti – Óceánban

(Zöldfoki-szigetektől Izlandig)

Juhász Árpád 50 éve járja a világ országait, fényképezőgéppel és kamerával. Bár diplomája szerint geológus, érzékenyen reagál az élő környezet változásaira, távoli országok népeinek, népcsoportjainak vallási szokásaira, életmódváltásaira.

A vetítések után az alkotó érdeklődéssel várja a nézők kérdéseit.

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!