Jegyvásárlás

Program


Kiröhögjük magunkat - Új Sas-fészek kabaré
2

Kiröhögjük magunkat - Új Sas-fészek kabaré

A Ludas Mutyi és a Zsebrepacsi után 2016 őszén Sas József ismét egy új politikai kabaréval készül. A legújabb Sas kabaré a Kiröhögjük magunkat címet kapta.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 16:00

A Jászai Mari díjja és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett érdemes művészt, Sas Józsefet a közönség leginkább a Sas Taps kapcsán ismerte meg. Fergeteges közéleti és politikai kabaréi évekig az egyik legnézettebb műsornak számítottak, s a Szilveszteri műsor elmaradhatatlan kelléke volt a Sas Kabaré.

2016 őszén az új Sas Kabaré a Fészek Klubban ismét egy új műsorral várja a közönséget.
A Kiröhögjük magunkat című új Sas kabarét 2016 novemberétől Szilveszterig láthatja a közönség.

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!