Jegyvásárlás

Program


KULISSZÁK MÖGÖTT - Vetítéssorozat nagy színészekről: Kiss Manyi

KULISSZÁK MÖGÖTT - Vetítéssorozat nagy színészekről: Kiss Manyi

Vetítéssorozat nagy színészekről: Kiss Manyi, avagy Thália "legrakoncátlanabb tüneménye"
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 12. hétfő, 18:00

"Kiss Manyi a magyar színpad páratlan csillogású kis drágaköve. Az úgynevezett női Chaplin-fajtából való, színültig telve örökké friss és zseniális ötletekkel." (Egyed Zoltán 1940) Tündér volt és boszorkány egy személyben. Tüneményes tehetség, egyszeri és megismételhetetlen. Színész zseni, az ösztönös fajtából. Olyan természetességgel játszott el mindent, ahogy más levegőt vesz. Nem gyötrődött szerepeivel, azonnal érezte mit kell megformálnia. Már életében legenda volt. Az is maradt.

Háziasszony: SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész

Kiss Manyi filmjeiből: június 26-án a "Sziget a szárazföldön" vetítése!

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!