Jegyvásárlás

Program


Marilyn-románcok
4

Marilyn-románcok

I.W. Scott: MARILYN-ROMÁNCOK
fordította: Rónay Péter
zenés, életrajzi játék
16 éven felülieknek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 20. szombat, 19:30

A világ leghíresebb filmszínésznője, az 50-es, 60-as évek szex-szimbóluma (még ma is az) - azok után begyógyszerezve, részegen botrányt csinál egy luxusszálló megnyitóján - eszméletlen állapotban egy new yorki pszichiátriai klinikára kerül. A klinika főorvosa, a nagytekintély pszichiáter (akit egyébként nem látunk a darabban), egy 3 napos vizsgálat során megpróbál fényt deríteni azokra a magánéleti titkokra, amelyek ezt a csodálatos szépségű és tehetségű nőt állandóan öngyilkossági kísérletekbe sodorták, s amely titkokra a világ máig is kíváncsi. Az analízisben Marilyn olykor drámai, gyakran mulatságos jelenetekben megidézi azokat a (egyébként mind komoly képességű és világhírű) férfiakat, akik meghatározó szerepet töltöttek be életében. Megismerhetjük második férjét, Joe Di Maggiot, Amerika leghíresebb baseball-játékosát. Be leszünk avatva Arthur Millerrel, a világhírű drámaíróval végigkínlódott házasságába, felbukkan a máig jól ismert, francia sztár: Yves Montand, és a legnagyobb hódítások: Jack és Bobby Kennedy. S hogy létezhet-e megoldás, erre a zaklatott, sok-sok tragédiával telített életre? Nos, ezt a darab végén, egy meglehetősen váratlan fordulattal, maga a színésznő kínálja majd fel. 1962. július 30-át írunk. Marilyn 5 nap múlva halott!

A hiteles dokumentumokon alapuló színpadi játékot nyolc, Marilyn által sikerre vitt, dal szövi át, foglalja keretbe. Ezeknek legnagyobb része először hangzik el magyar színpadon, magyarul.

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 24. 19:30 ó. Fészek Művészklub

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!