Jegyvásárlás

Program


Raymirage (esti Fénykoncert)
2

Raymirage (esti Fénykoncert)

RAYMIRAGE: A FÉNYSUGÁR KÁPRÁZATA
FÉNYKONCERT 5 DIMENZIÓBAN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 10. szombat, 20:30

Az előadás teljesen újszerű, nehezen meghatározható műfajú összművészeti produkció: egyszerre él a filmszerűség, az állóképek, a lézeranimáció, az improvizatív élőzene és az illatok hatásával. Elgondolkodtató, mégis élményszerű tartalom és Európában egyedülálló előadásforma teszi a produkciót Budapest nyári programkínálatának egyik legeredetibb darabjává. Az 50 perces előadás 12 tematikus blokkban villantja fel mind a magyar, mind a nemzetközi kultúra ismert képi és zenei motívumait. Nem verbális jellege mind a magyar közönség, mind a külföldi érdeklődők számára vonzó szórakozási lehetőséget nyújt.

ELŐADÓK:

KATHY-HORVÁTH LAJOS – hegedű

Yehudi Menuhin díjas
Érdemes művész 
Az Európai Művészeti Akadémia Tagja.

MAKÓ JÓZSEF - cimbalom

RENDEZŐ: HIDVÉGI MIKLÓS

PRODUCER: SZABÓ GYÖRGY

Jegyek kaphatók: a Belvárosi Színház szervezésén: 1075 Bp., Dohány u. 1/a, h–p 13–18, tel.: 266 7130,
bankkártyával: 
www.jegy.hu, az Interticket országos hálózatában.

Valamint a Fészekben. Belépő: 2900 és 4800  Ft. Klubtagoknak (érvényes tagsági igazolvánnyal) előzetes foglalással a titkárságon.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!