Jegyvásárlás

Program


SALEMI BOSZORKÁNYOK - a Rátkai Márton Színházi Műhely előadása

SALEMI BOSZORKÁNYOK - a Rátkai Márton Színházi Műhely előadása

SALEMI BOSZORKÁNYOK

Rátkai Márton Színházi Műhely

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 11. szerda, 19:00

A XVII. század amerikai boszorkányüldözések történetein át Miller a II. világháború utáni amerikai kommunistaellenes hisztéria analógiáját írta meg. Az ideológiai-politikai üldöztetés emberi tragédiákhoz, de akár egy közösség széteséséhez is vezethet. A hazug képmutatás, a hatalom abszolutizmusa minden emberi viszonyt, szerelmet, családot, barátságot tönkretesz.

Ajánlatunk


A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!