Jegyvásárlás

Program


Tündéri téli találka - a GlobART Társulat előadása

Tündéri téli találka - a GlobART Társulat előadása

A GlobART összművészeti társulat a karácsonyi hangulatot versekkel és prózai művekkel, zenével fűszerezve kívánja becsempészni kicsiknek és nagyoknak a szívébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 23. péntek, 19:00

A műsorunk Juhász Gyula, Horgas Béla, Kosztolányi Dezső, Márai Sándor, Nagy László, Nemes Nagy Ágnes, Szabó Lőrinc és további kiemelkedően tehetséges költők, írók és kortárs művészek szövegeiből állnak.

Célunk, hogy a legszínesebben, a legváltozatosabban adjuk át a szerzők gondolatait, a miénkkel kiegészítve. Fontos szempontunk, hogy a humor és a komoly tartalom arányát jól használva vezessük a közönségünket. A színészek és zenészek egymással kommunikálnak a maguk eszközén, és egybeolvadnak a vetített képekkel. Egyedi összművészeti produkcióval kívánjuk meglepni a nézőinket.

Fellépők:

Ács Dominika, fuvola

Bódis Dániel

Kálmánczhelyi Gábor

Kun Beáta

Szemerédi Bernadett, hegedű

Szuromi Bernadett

Tóth Petra

Varga Máté, gitár

Ajánlatunk


Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának jóvoltából – színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet. Ami mindenekfelett arról szól, hogy sohasem késő az őszinteség..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!