Jegyvásárlás

Program


xVÉNUSZ
6

xVÉNUSZ

Két öreg barát, két híres színész hétköznapjait mindenestül felforgatja egy fiatal lány. Az egyikük a mennyországban érzi magát vele, a másikuk életét pokollá teszi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 19. hétfő, 19:00

Két öreg barát, két  híres színész hétköznapjait mindenestül felforgatja egy fiatal lány. Az egyikük a mennyországban érzi magát vele, a másikuk életét pokollá teszi.

Történet az öregségről és a fiatalságról, az utolsó szerelemről – fanyar humorral, parádés szereposztásban.

 Az előadás a Budaőrsi Latinovits Színház és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.

 

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!